Activiteiten

Activiteiten

Creatieve,ontspannende werkvormen worden tijdens alle vormen van coaching ingezet, omdat dit een heel fijne manier is om je gevoelens te uiten en gevoelens te verwerken, maar ook om je te ontspannen. Deze hebben als doel meer vanuit je hart te leven dan vanuit je hoofd.

Creatieve  en ontspannende workshops

Tijdens deze workshops wordt er gewerkt rond een thema. Materialen en technieken worden duidelijk uitgelegd en je gaat aan de slag met een ruime keuze aan materialen. De creativiteit en ontspanning staan voorop.  Ik kies er bewust voor om in kleine groepjes te werken, zodat er een rustige en veilige sfeer is, zodat alle kinderen voldoende aandacht krijgen.

Creatieve en/of ontspannende Trajecten

Kindermassage

Onderlinge kindermassage


Talentenintervieuw

Iedereen heeft talenten! Een talenteninterview is een fijn instrument om in een  uurtje samen op ontdekking te gaan naar wat jou talenten zijn. Waar word je blij en gelukkig van? Wat doe je heel graag? Welke onderliggende talenten zorgen ervoor dat je een goede voetballer, tekenaar, .... bent. We noteren samen alles in een mindmap en komen zo een een grote schat aan talenten. Al deze talenten zijn je krachtbronnen. Je ontdekt ook hoe die talenten samenwerken en jou maken tot de persoon die je bent. Als je talenten in kaart zijn gebracht, heb je een eerste aanzet om hiermee aan de slag te gaan.  Je mag je talentenmap mee naar huis nemen, zodat ze op een mooie plek opgehangen kan worden. Zo blijven jou talenten je een blije boost geven!

Cadeaubon

Geef eens een bon cadeau!

Deze kan je dan gebruiken voor:

* een creatieve en ontspannende workshop

* een ontspannende kindermassage

* een theekransje, voor een talenteninterview

* een ontspannend tekenmomentje.


Danielle Coaching - Liefdevol CreatiefJoris De Hozestraat 26, 2300 Turnhout

0497 / 35.08.25

Waar kan je me volgen ?


Naast deze website kan je me steeds volgen op mijn Facebookpagina of via LinkedIn.

© Copyright. All Rights Reserved.