Creatieve ontspannende werkvormen worden tijdens alle vormen van coaching ingezet, omdat dit een heel fijne manier is om je gevoelens te uiten en gevoelens te verwerken, maar ook om je te ontspannen.

Bij zowel kinderen, jongeren en volwassenen merk ik dat ze meer en meer nood hebben aan het creatief uiten. Ze genieten van alle creatieve werkvormen en hebben nood aan stimulatie van hun creatieve denken.
Maar bovenal hebben ze nood aan manieren om hun stress te verminderen en de prikkels van de dag te verwerken.

Kinderen schrikken zo vaak van hun eigen kunnen. Ze bloeien helemaal open wanneer ze merken dat ze tot prachtige creatieve werkstukken of oplossingen kunnen komen. Hierdoor komen ze weer in hun kracht te staan . Dat groeiproces telkens opnieuw te mogen meemaken als als coach is een prachtig geschenk! Op deze manier stellen kinderen zich vaak open en komt er ruimte om emotionele problemen te verwerken op een creatieve manier (tekenen, kleien, knutselen, spel, beweging,...) of door een gesprek.

Ik gebruik creatieve werkvormen tijdens het coachen, workshops, ontspanningsmomenten,...

Meer en meer krijg ik te horen dat zowel kinderen en volwassen terug beginnen te tekenen, schilderen, ... na deze creatieve momenten.

Tijdens een creatieve coaching ga je meer verbinding maken met je ware kern. Je gaat creëren vanuit je hart i.p.v. uit je hoofd. Van daaruit onstaan mooie processen waar we mee aan de slag gaan.

Indien nodig wordt er een combinatie gemaakt met andere coaching technieken.

Creatieve coaching volwassenen

95 euro voor 90 min.

Creatieve coaching kinderen en jongeren

70 euro voor 60 min.

Creatieve ouder-kind sessie

110 euro voor 90 min.

Schrijf je in op mijn

Nieuwsbrief