Creatieve ontspannende werkvormen worden tijdens alle vormen van coaching ingezet, omdat dit een heel fijne manier is om je gevoelens te uiten en gevoelens te verwerken, maar ook om je te ontspannen.

Bij zowel kinderen, jongeren en volwassenen merk ik dat ze meer en meer nood hebben aan het creatief uiten. Ze genieten van alle creatieve werkvormen en hebben nood aan stimulatie van hun creatieve denken.
Maar bovenal hebben ze nood aan manieren om hun stress te verminderen en de prikkels van de dag te verwerken.

Kinderen schrikken zo vaak van hun eigen kunnen. Ze bloeien helemaal open wanneer ze merken dat ze tot prachtige creatieve werkstukken of oplossingen kunnen komen. Hierdoor komen ze weer in hun kracht te staan . Dat groeiproces telkens opnieuw te mogen meemaken als als coach is een prachtig geschenk! Op deze manier stellen kinderen zich vaak open en komt er ruimte om emotionele problemen te verwerken op een creatieve manier (tekenen, kleien, knutselen, spel, beweging,...) of door een gesprek.

Ik gebruik creatieve werkvormen tijdens het coachen, workshops, ontspanningsmomenten,...

En meer en meer krijg ik te horen dat zowel kinderen en volwassen terug beginnen te tekenen, schilderen, ... na deze creatieve momenten.

Een creatieve coaching duurt 1 uur. Dit kan zowel een individuele sessie zijn voor een kind of een volwassene, als een ouder- kind sessie.

Indien nodig wordt er een combinatie gemaakt met andere coaching technieken.

Momenteel volg ik een opleiding Kunstzinning Dynamisch Coachen die hier nog extra verdieping in geeft.

Tarief: €60 voor 60 min. incl. materiaal.

Schrijf je in op mijn

Nieuwsbrief