Door mijn eigen hooggevoeligheid en die van mijn kinderen ging ik zelf op zoek naar oplossingen en hulpmiddelen om hier mee om te gaan. Zo volgde ik al een heel traject van waaruit ik andere HSP’ers kan helpen en mee op zoek te gaan naar een gelukkig en liefdevol leven.

Door mijn eigen hooggevoeligheid en die van onze 3 kinderen ben ik steeds op zoek gegaan naar de juiste manieren om sterker in mijn schoenen te staan, te werken aan een positieve mind-set, me beter in mijn vel te voelen, te leren omgaan met met stressgevoeligheid, leren om te gaan met loslaten wat niet van mij is of wat ik niet meer nodig heb.

In mijn praktijk ga ik dan ook aan de slag met de tools en technieken die voor mij en onze kinderen een groot verschil gemaakt hebben. Deze technieken hebben hun werking al bewezen en ik heb me hierin dan ook steeds verder verdiept.

Graag ga ik samen met jou of je kind op zoek naar de juiste techniek of tool die jullie kan helpen om gelukkiger en positiever door het leven te gaan. Op deze manier leer je om je hooggevoeligheid te zien als een kracht en niet als een last.

We gaan samen op zoek naar jou diepste kern.

Ik volg nog steeds regelmatig info-avonden,vormingen, opleidingen en lees veel boeken over dit onderwerp. Dit kan gaan over:

- Stressgevoeligheid

- Overprikkeling/oververmoeidheid/onderprikkeling

- Loslaten

- Positieve/helpende gedachten

- Grenzen stellen/ nee durven zeggen

- Gevoeligheid bij medicatie

- Zelfzorg

- Slaapproblemen

- Rouw en verlies

- Geboortepatronen

- Entiteiten

- Kinderen met een sterke wil

- Puberteit

- …


€ 65 voor 60 min.

€ 95 voor 95 min.


Graag meer info of een afspraak maken, neem gerust contact op.

Schrijf je in op mijn

Nieuwsbrief