Iedereen kan tekenen!

'Maar ik kan niet tekenen!', hoor ik dikwijls.

Dan kan ik je alvast dit geheim vertellen: 'Iedereen kan tekenen!'Maar je moet durven! Fouten maken kan niet en het is het proces is belangrijk, niet het eindresultaat. Maar je zal zien dat ook het eindresultaat er steeds mag zijn!

Kinderen leren tijdens de ontspannende tekenkriebels tekenen vanuit hun hart en niet vanuit hun hoofd. Hierbij maken we gebruik van kleuren, vormen en beweging. En dit zonder oordeel over wat er op het papier verschijnt. Deze manier van tekenen brengt rust in je hoofd en je lichaam. En je gaat met een creatief kunstwerk naar huis.

We werken in kleine groepjes voor een gevoel van veiligheid en het geven van oprechte aandacht. Telkens een andere tekening, een ander onderwerp en andere materialen. Er wordt een idee voorgesteld, maar kinderen zijn helemaal vrij om er hun persoonlijke, creatieve invulling aan te geven.
Door deze manier van tekenen wordt het zelfvertrouwen én de creativiteit van jouw kind gestimuleerd. We genieten van het tekenen op zich en van elkaars gezelschap.

De kinderen worden begeleid door een creatieve kinder- en jongerencoach voor anderhalf uur.

Ontspannende tekenkriebels voor kinderen van 6 tot 10 jaar vind je terug onder deze afbeelding.

De data vind je terug in de agenda.

Heb je vragen of wil je inschrijven?
Schrijf je in op mijn

Nieuwsbrief