Heb je het gevoel dat je ziel, lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort? Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken? Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals de bedoeling is. (Jonette Crowley)

Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en leg ik mijn vingers op jouw vingers.

Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen.

Tijdens de sessie word je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.

Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam.

Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Wat mensen tijdens de sessie ervaren verschilt per persoon. De meeste mensen ervaren een tintelend gevoel in hun lichaam.

Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht.

Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.


Ik ben gecertificeerd

Soul Body Fusion© Practitioner.Jonette Crowly is de grondlegger van het Soul Body Fusion® proces.

www.JonetteCrowly.com

www.soulbodyfusion.nl

www.arnovandijk.nl

Prijs: 65 euro voor een sessie van 60min.

Schrijf je in op mijn

Nieuwsbrief